Григор Димитров е готов за следваща стъпка в отношенията си с рускинята Лолита Османова, с която разкриха връзката си преди няколко месеца. Българинът призна, че му е време да създаде собствено семейство в интервю за Hello Monaco.

Припомняме, че половинката му вече мина под венчилото с милионерския син Гаспар Авдолян през 2017 година, но една по-късно се разведе.

"Разбира се, че се замислям да създам семейство. Не искам да прозвучи арогантно, но ми се налага да полагам усилия, за да бъда по-обикновен отколкото съм, тъй като искам от известно време да живея малко по-спокойно и да не се занимавам с нищо.", коментира Григор.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Българинът каза още, че обича да си стои вкъщи в почивните дни, с което потвърди, че времето да се обвърже е дошло.

"Не ходя често по дискотеки, дори да имам възможност. Никога през живота си не съм опитвал алкохол. Харесва ми да вечерям със семейството и приятелите си. Искам животът ми да бъде по-спонтанен. Да шофирам наоколо, да изпия чаша хубаво кафе. Харесва ми да съм вкъщи и да пиша. Просто документирам мислите си, когато съм в настроение за това", разказа Григор пред Hello Monaco.