Най-добрият български тенисист Григор Димитров подсили слуховете за връзка с рускинята Мария Шарапова. Хасковлията започна подготовка в Манхатън Бийч за турнира в Индиан Уелс. По една случайност (или не) в този квартал на Лос Анджелис имениe притежава именно руската тенисистка.

manhatyn2.jpg

Гришо избра един от най-тузарските квартали на Лос Анджелис, където освен Шарапова имения имат личности като Тайгър Уудс, Шакил О'Нийл, Лендън Донован, Ламар Одъм и Блейк Грифин.

Освен като ценител на женската красота, българският тенисит се изяви и като ценител на изисканите места. Мотото на Манхатън Бийч е "Слънце, пясък и море". Къщи в квартала с изглед към океана струват поне 5 милиона долара, а най-луксозните имения са по 25 милиона.

manhatyn.jpg

В същото време стана ясно, че Григор Димитров ще стане първият български тенисист в историята, намирал място сред поставените в основна схема на турнир от сериите "Мастърс". Българинът е 31-и в световната ранглиста, а в основната схема на започващия на 7 март турнир ще попаднат 96 играчи, като поставените ще бъдат 32.

Очаква се Димитров да бъде поставен под №31, но точният му номер ще зависи от крайното решение на Рафаел Надал дали да участва в състезанието.

Всички поставени тенисисти в основната схема ще почиват в първи кръг, а при успех в първия си мач Димитров ще играе срещу тенисист от Топ 8 в трети кръг.