Мария Шарапова ще стане ли хасковска снаха? Какво се случва между красивата рускиня и нашия Григор Димитров? Това вълнува цял свят, примерите вече са много. Гиганти в медийното пространство не спират да следят новата звездна тенис двойка и вече да предлагат няколко хиляди долара на този, който извади папарашка снимка на Маша и Гришо. За красотата, стила на игра, титлите и милионите на руската тенисистка е изписано какво ли не. Агенция БЛИЦ предлага на своите читатели по-различен портрет на русокосото изкушение за милиони мъже по света. С колко мъже е спала Маша, как е в леглото, кои са баджанаците на Григор Димитров?
Родителите на Мария Шарапова са от град Гомел (Беларус). Когато малката Маша е на няколко месеца, те се местят в Сибир заради влошената обстановка в Гомелска област след аварията в Чернобил. Експлозията избухва на 26 април 1986 година, но години наред след това последствията са пагубни и много хора, живеещи наоколо, търсят своето спасение.

Шарапова започва да тренира тенис още докато е четиригодишна. Баща й поддържа връзки с бащата на Евгений Кафелников и именно той подарява на Мария първата тенис ракета. През октомври 1993-а навършилата 6 години Шарапова за първи път се докосва до световния тенис, участва в открити уроци на Мартина Навратилова, която е в Москва. Именно легендарната тенисистка препоръчва на бащата да прати Маша в академията на Ник Болетиери във Флорида. Двамата с баща й заминават за САЩ през 1995 година и от тук животът й се променя. Мач след мач, успех след успех, милион след милион. И любовни връзки, лъскави модни сесии, корици на списания.

maria_adam_levin1.jpg
Една от първите по-сериозни връзки за Шарапова идва навръх 18-тия й рожден ден, през 2005 година. Вече руската звезда празнува в луксозния американски клуб “Hero”. Там участие има 26-годишният вокалист на група “Maroon 5” Адам Ливайн (на снимката вдясно). Изпълнителят тъкмо е приключил връзката с бившата си приятелка и атакува Маша. Подарява й песен и не може да издържи на русокосото изкушение. Двамата излизат тайно в следващите шест месеца, но след това връзката внезапно се разпада. И ето причините от певеца. “Трудно е да се повярва, но Мария, стенейки на корта, нейните фенове си мислят, че ще получи оргазъм в един момент. А по време на секс мълчи като риба”, взривява медийното пространство Адам Ливайн. “Не може да си представите колко бях ядосан, тя лежеше в леглото като мъртва жаба. Честно казано, шокът беше по-голям от този, когато разбрах, че великденското зайче не съществува”, допълва музикантът. Адам казва още, че по време на секс Шарапова дори не му позволявала той да разкрива емоциите си, ядосвала се и го карала да замълчи, защото й...пречел да се концентрира и да получи оргазъм. Връзката толкова лошо се отразила на музиканта, че той се депресирал и месец след това му се налагало да пие антидепресираща напитка.

За да я утеши след раздялата,  на фронта изскача колегата на Мария – Анди Родик. Двамата се появяват на няколко партита, минават по червения килим хванати за ръце. В началото на 2006 година на бял свят излиза новината – Шарапова е заедно с Кристиано Роналдо. Информацията обаче така и не получи потвърждение и остана да виси във въздуха.

Следва нова връзка, през 2007 година, която придобива скандален оттенък. Според руски и американски издания Шарапова вкарва в леглото си политика и милионер Антон Беляков. Изданията пишат, че двамата са засечени на кафе в Лос Анджелис. Скоро след това Беляков се мести във вила, близка до тази на Шарапова в Сан Диего. Младите влюбени живеят в хармония с някои изключения обаче...Издания пишат, че Беляков често посягал към чашката и пиян принуждавал Шарапова да правят секс. Според адвокат на руската тенисистка лесно може да бъде доказан тормоз, тъй като Мария е била

бита и
връзвана
за стол

Случаят дори стига до съдебната зала, но няма резултати. Според адвокат на Беляков това са спекулации и целят да му попречат да се кандидатира за президентските избори през 2008 година. Съжителството на двамата не продължава дълго, като през това време медиите приписват още няколко гаджета на Маша. Сред тях са тенисистите Хуан-Карлос Фереро и Анди Родик.

00000000000000000maria_charly.jpg 
В края на 2008 година Шарапова вече е с Чарли Еберсол, син на собственика на “ЕнБиСи Спортс” и филмов продуцент. Двамата са неразделни, като Чарли й помага в опитите да се завърне на корта след тежка контузия. По-късно обаче се разделят, като причината този път е прекалените пътувания на тенисистката. Или поне така твърдят и двамата. “Двамата изглеждаха сладки на всички снимки, но връзката им нямаше бъдеще. Кой знае в кого е вината”, пише американско издание след раздялата.

“Съдбата е кучка”, казва Еберсол, който сам вкарва вълка в кошарата. Завежда Шарапова на баскетболен мач на Лос Анджелис Лейкърс и чаровницата си харесва...следващото гадже. Това е Саша Вуячич. Двамата са заедно от 2009 година и за първи път са забелязани да се гушкат по време на концерт на U2 в Лос Анджелис. Когато не играе, Саша придружава Маша на тенис мачовете й. За първи път в личния й живот Шарапова е на път да навлезе в дълбоките води на любовната игра. През ноември същата година всички очакват сватба, след като баскетболистът пада на колене и й подарява годежен пръстен на стойност 250 хиляди долара. “Това е невероятна изненада за мен. Една наистина специална и запомняща се вечер”, споделя тенисистката. Две години след този момент между двамата кипи любов и романтика. По това време Вуячич играе първо в Лейкърс, а след това в Ню Джърси в НБА, но      00000000000000000000000008.jpegтенисистката пътува повече и трудно се прибират вкъщи. В началото на 2012 година работата става още по-сериозна, след като Маша и Саша обявяват дата за сватба – 10 ноември. Мястото е повече от любопитно – Истанбул, тъй като баскетболистът вече е играч на Ефес Пилзен.

Красивата тенисистка дори разкрива повече подробности за щастливото събитие: “Гледах кралската сватба, която беше толкова голяма, с милиони хора, които се интересуват от въпросните двама души. Наистина харесах роклята на Кейт. Но не гледах, за да търся нещо, което да ми послужи за моята. Тя ще бъде доста по-малка, държа на личното пространство. Разбирателството между нас cъс Саша е страхотно. Много от полза е това, че и двамата сме спортисти. Определено не говорим за спорт през цялото време, но разбирателството ни създава комфорт в отношенията."

И както всичко върви по мед и масло, съвсем изненадващо в горещия август на миналата година Маша казва: “Край!”. “Ние вече не сме заедно. Всъщност, всичко свърши още в края на пролетта. Но чаках някой от вас, журналистите, да ме попита. Никой не го направи. Със Саша изкарахме чудесен период, но нашите кариери се развиват по различен начин. Стана много трудно да се виждаме, след като той отиде в Турция. Надявам се да останем приятели”, заяви Шарапова след раздялата.

На 1 декември миналата година в интернет пространството се появи любопитно видео. На него са Григор Димитров и Мария Шарапова. Уж случайна разходка в Милано и заглавие: “Шарапова – флирт с Димитров?” В началото всичко започна като на шега, малцина вярваха, че между тях има нещо. Почти месец и половина по-късно сякаш Гришо и Маша не крият връзката си, макар да не я обявяват публично. Факт е, че те са новата звездна тенис двойка в света. Въпросът - докога ще продължат да бъдат заедно...

2_3.JPG

22_1.jpg