ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Преминалият в Базел български национал Иван Иванов набързо стана секссимсвол в Швейцария. Вестник "Блик" посрещна с медийни фанфари Русия, който смени Партизан с водения от Мурат Якин тим. Както вече стана ясно, именно Базел се падна на пътя на Лудогорец към така мечтаното влизане в групите на Шампионската лига. Българският национал беше елиминиран от разградчани с екипа на Партизан, но сега ще е зрител на сблъсъците между Базел и селекцията на Стойчо Стоев, тъй като няма право да играе в плейофите за новия си отбор. Картотеката му за Европа би могла да бъде активирана чак за груповата фаза.

В "Блик" вече направиха разкрития за миналото на Иван Иванов, публикувайки любопитните му снимки със сръбската сексбомба Сандра Йованович. На предизвикателните фотоси напращялата блондинка прегръща, целува и слага ръка върху слиповете на българския защитник. Въпросните снимки бяха публикувани от белградския "Курир" като опровержение на тиражираните слухове преди време, че Иванов е гей.

"От снимките се вижда, че новият футболист на Базел е не само специалист по защитата, но и обича да атакува, както в случая със сексбомбата", коментират в "Блик", посочвайки, че Русия е новият плейбой в Базел.

Шампионът на Швейцария плати 2 милиона евро на Партизан за българския защитник.