Защитникът на Барселона Жерар Пике беше видян в шведската столица Стокхолм на парти с русо момиче, чиято самоличност все още не е известна, съобщава El Periódico.

Испанското изданието предполага, че футболистът е бил с новата си приятелка, след като преди две седмици се сензационно се раздели с поп звездата Шакира заради изневяра с русокоса мистериозна дама, която работи като сервитьорка в известен бар. 

Пике пътувал за шведската столица, за да присъства на събитието "Брилянтни умове", на което бил поканен като главен изпълнителен директор на неговата компания Kosmos за развитието на спортни проекти.

На изображението от партито Пике е с качулка и с непозната блондинка. Снимката е направена от шведката Катрин Зитомирска, която е инфлуенсър и бизнесдама - собственик на веригата ресторанти за здравословни храни "Clean Eating". Тя имала спор с футболиста същата вечер и решила да го публикува фотоса в профила си. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

„Попитах го дали може да поздрави сина ми и той каза не. Попитах го отново и изненадващо той отново ми отговори не. Не беше груб, но беше малко нахален. Предполагам, че е важен футболист. Но не го познавах дотогава. След това направих снимката, за да направя публикацията в моя Instagram”, сподели Катрин Зитомирска.

Тя публикува снимката на Пике с качулка, придружен от млада блондинка, а след това изрази яда си от реакцията на футболиста към нея. Шведката маркира футболиста, така че самият той да види възмущението ѝ: „ Слушай ме губещ @3gerardpique Със сигурност много момичета на това парти искаха XXXX с теб и аз те видях и веднага си помислих за сина си. Помолих те да му кажеш здравей. Ти ми каза не. Кой си ти? Човек, който дриблира с топката?"

Часове след като публикува това изображение и текст, Катрин реши да закрие профила си в Instagram. „ Бях принудена да закрия акаунта си, защото много испанци, които не познавам, започнаха да ме следват, а аз съм важна бизнес дама в Швеция“, добави шведката, която не знае нищо за самоличността на русокосото момиче, придружаващо Пике на събитието в Стокхолм.