Нападателят на ПСЖ Мауро Икарди изненадващо реагира на информациите, че съпругата му Уанда Нара се е прибрала в родната им Аржентина, за да уреди документално развода им.

"Нямам лични проблеми. Няма да толерирам некомпетентни и злонамерени хора, които се опитват да ме оклеветят", реагира остро Икарди с публикация в социалните мрежи.

Аржентинецът пропусна мача от първия кръг на френското първенство на парижани в събота срещу Клермон (5:0), като официалната информация е, че е отсъствал "по семейни причини".

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Икарди и Уанда бяха разделени за кратко през есента на миналата годона, а причината бяха изневери на футболиста. 29-годишният аржентинец успя да убеди майката на двете му дъщери да се върне при него. Преди дни обаче стана ясно, че Уанда също е изневерявала. Тя е кръшкала с бодигарда си Агустин Лонгейра. Самият той разкри за това при гостуването си в радиопредаването „Cafe Concept“.

Уанда и Мауро Икарди се венчаха на 27 май 2014 г., след като тя преди това напусна предишния си съпруг Макси Лопес, от когото има трима синове.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by(@mauroicardi)

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК