Бодигард направи сензационни разкрития за провала на брака между футболната звезда Мауро Икарди и неговата съпруга и мениджър Уанда. Само преди няколко дни стана ясно, че 35-годишната аржентинка се е прибрала в родината си, за да уреди документално развода си с нападателя на ПСЖ.

Двамата вече бяха разделени за кратко през есента, а причината бяха изневери на Икарди. 29-годишният футболист успя да убеди майката на двете му дъщери да се върне при него.

Сега обаче стана ясно, че Уанда също е изневерявала. Тя е кръшкала с бодигарда си Агустин Лонгейра. Самият той разкри за това при гостуването си в радиопредаването „Cafe Concept“.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Ще ви кажа само, че бях с нея толкова често, колкото тя искаше, където поискаше и както поискаше“, призна бодигардът, който бдеше за сигурността на аржентинката 24 часа в денонощието в продължение на два месеца.

Потвърждение за предстоящия развод даде и самата Уанда, тъй като на официалния си профил в „Инстаграм“ вече се изписва с бащината си фамилия Уанда Нара, а не като Уанда Икарди, който беше доскоро.

Уанда и Мауро Икарди се венчаха на 27 май 2014 г., след като тя преди това напусна предишния си съпруг Макси Лопес, от когото има трима синове.

Разводът между блондинката и нападателя на ПСЖ е втората голяма раздяла между популярна двойка във футбола. Както е известно, колумбийската певица Шакира и защитникът на Барселона Жерар Пике през това лято сложиха край на близо 10-годишната си връзка.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК