Капитанът на волейболния ни национален отбор Елица Василева беше зарадвана със страхотна изненада само дни след 31-ия й рожден ден. 

Любимият й - сръбската звезда Александър Атанасийевич, й поднесе годежен пръстен с предложение за брак, на което, разбира се, получи положителен отговор.

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

Сръбският волейболен национал се похвали за събитието в "Инстаграм", след което и Василева стори същото.

"Най-важният трофей в живота ми... Тя каза "ДА"! Обичам те!", написа щастливият Атанасийевич към кадрите. 

Известният с прякора Бата волейболист и Василева са двойка вече повече от три години. Снажният сърбин преди месеци разказа как се запознават: "Един съотборник ми разказа за нея, след което се опитах по всякакъв начин да намеря телефонния й номер. След два или три неуспешни опита тя най-накрая отговори на моето съобщение. След това се срещнахме в Белград, когато тя и отборът й играха приятелски мачове със Сърбия. Тогава започнахме връзка, която вече навлиза в четвъртата си година. Тя разбира моите отговорности, аз нейните, така че мисля, че намерихме баланса и се вижда как една двойка трябва да функционира".

"Бата е човек, когото хората харесват веднага щом го видят, същото се случи и на мен. Той винаги е позитивен и енергичен, а аз не съм такава. Често ми се случва да съм тъжна или изнервена и той успява да ме изкара от това състояние за две минути и да ме накара да се усмихна. Той го прави през цялото време и ми напомня, че трябва да съм по-позитивна, като него, че не бива да се разстройвам от малки неща. Той е много отговорен, въпреки че на пръв поглед не изглежда такъв. Прави впечатление на момче, което просто би се пошегувало, но всъщност не е така. Всеки път, когато го помолите за помощ, той ще се отзове, било то дреболия, или нещо по-важно. Мога дълго да говоря за неговите качества...", разказа Елица Василева.