Футболистите на Арда (Кърджали) подновиха тренировки на летния си подготвителен лагер в Разлог, след като бяха получили един ден почивка от наставника Николай Киров. Те използваха този ден, за да сплотят още повече колектива, а инициатор на импровизиран обяд бе стражът Иван Караджов. 

Вратарят заведе целия отбор заедно с треньорското ръководство в хотела си в грaд Кресна, където се показа като повече от любезен домакин. Лично Караджов се зае с обслужването на колегите си, които опитаха от домашни мезета, приготвени специално за тях. 

След няколко часа сред природа, футболистите се прибраха в базата си в Разлог, където от днес отново наблегнаха на сериозни тренировки.

Седмицата им стартира с две занимания, в които се включиха всички налични играчи. В сряда (7 юли) е контролната среща с ЦСКА 1948, която е с начален час 18:30 и ще се проведе на терените на "Евима футбол" в Банско. 

До този момент Арда изигра три контроли - победа с 2:1 над Марица, загуба от Черно море с 2:3 и равенство 1:1 със Струмска слава (Радомир).

Efbet Лига - сезон 2021/2022