ПФК Берое и биреният бар на Стара Загора „Колобри на бирата“ обединиха усилия в отдавна жадуван проект. „Беройско пиво“ вече е на пазара. 

Светлата лагер бира се произвежда в подкрепа на ПФК Берое от българска пивоварна, която е сред най-добрите у нас в направата на традиционен лагер, информираха от клуба.

Бирата е по специална и уникална рецепта на „Колобрите“, като 50 стотинки от всяка продадена бутилка ще се даряват на футболния клуб. Новият 5,5% еликсир е съставен от малц, четири вида хмел, а сред най-отличителните характеристики на „Беройско“ е пълният период на ферментация и отлежаване.

Бирата вече се продава в „Колобри на бирата“, а от 21 септември може да бъде намерена и на щандовете на верига магазини „СиБиЕс“. От следващата седмица на „Беройско“ ще може да се насладите и в някои старозагорски заведения, които ще бъдат обявени допълнително. На 22 септември в 19:16 часа предстои официално представяне на пивото в „Колобри на бирата“, в което ще се включат футболисти и треньори на ПФК Берое.