ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Изпълнителният директор на Берое Стелиян Попчев разкри интересни подробности около раздялата на вече бившия треньор Петър Хубчев с тима.

Шефът разкри, че специалистът го е информирал за решението си да си тръгне преди мача със Спартак (Варна) от 10-ия кръг на efbet Лига (3:1), но двете страни са запазили мълчание заради предстоящата среща.

 Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Прекратихме договорите по взаимно съгласие с Левон Апкарян, Армен Амбарцумян и Малин Орачев. Тук е моментът още веднъж да благодаря за тяхното мъжко и достойно поведение. Разделихме се с тях с най-добри чувства, без никакви финансови претенции и от двете страни.

Ние приехме мотивите на г-н Хубчев. Двете страни се разделихме с пожелания за бъдещи срещи и отворени очи. Г-н Хубчев ни съобщи, че иска да напусне още преди мача със Спартак (Варна), когато той говори с мен. Запазихме мълчание, защото знаете какъв беше зарядът на футболната среща. Нямаше как да коментираме това нещо. 

В понеделник се уточнихме за окончателното му решение. Той беше категоричен още в четвъртък, когато проведохме срещата преди мача със Спартак (Варна). Това остана в стаята, в която проведохме разговора, без да излиза никъде. Приехме неговите лични причини. Те са лични и ние не е коректно да ги коментираме, но са обективни", допълни Попчев пред медиите в Стара Загора.

Припомняме, че заралии вече намериха заместник на Хубчев и назначиха Николай Киров - Белия, потвърждавайки новината на БЛИЦ от снощи.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК