Кубрат Пулев се наложи да се върне на темата с Джени Суши - журналистката, заради която се прочу в цял свят, след като я целуна и за малко да си навлече сериозни проблеми в кариерата. Българинът беше провокиран да отвори темата, която дълго време се нищи, докато даваше интервю за "SportCast" преди срещата си с Франк Мир в Тексас.

Пулев трябваше да избере между кюфтета и суши, което го накара да се разсмее, след като журналистът очевидно целеше да направи препратка към Джени Суши.

"Българските кюфтета са си много по-добре от суши. Само да не го разбират хората двузначно, говорим за храната", каза Пулев и се усмихна. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Друг от въпросите в блиц интервюто беше САЩ или Германия избира, а Кобрата без да се замисля отсече: "България!".

А между Тайсън Фюри и Антъни Джошуа, избира и двамата. "Първо Антъни Джошуа, после Тайсън Фюри, а може и обратното", отговори Кобрата.

Както е известно, галата с участието на Кобрата е в неделя сутрин от 3:00 часа българско време. Главният мач е между българина и Франк Мир и се очаква да започне около 6 часа. Преди тях ще има още шест битки. За първи път в кариерата си Пулев ще участва в двубой, включващ правила и на бокса, и на ММА. Мачът ще е в 9 рунда по 2 минути.