Кубрат Пулев защити Андреа във войната й с бившия й шеф Митко Димитров.

Митко Пайнера съсипа Андреа като разкри пикантни тайни за нея!

Ядосаният боксьор реши да се включи в скандала в родната чалга индустрия, като публикува следното изявление на официалната си страница във "Фейсбук": 

"Понеже, без да искам, съм много запознат по темата почти, колкото в бокса, няколко думи за един харесван от мен български музикален жанр!

Без да казваме истината, няма как да се развиваме! 

Жалко, но все още не сме се развили, като музикално общество до толкова, че основните поп фолк изпълнители да проумеят, че не трябва да ги е страх да се откачат от някаква си фирма, която им определя нейните си правила и си гледа само нейните интереси!

Един алчен човек, който ги манипулира и всячески драпа да държи монопола над всички заведения именно чрез тях - изпълнителите, които той ограбва с по 30, 40, 50 дори 60% от хонорарите от участия и 100% от авторските права и дигиталните продажби, а те, милите, дори не осъзнават. Работят здраво, денонощно и едва намират пари за песни и клипове. Понеже изкарват минимално от музиката, някои дори намират мъже, които да им дават срещу... Нещо си! 

Aндреа е една от малкото смели и непримирими изпълнители, която се опълчи на осакатяването на жанра им и затова успя да го популяризира и в чужбина.

Жалко, много жалко за звездите български, които са талантливи и обичат музиката и са идоли на много хора!

Страхът български! Робското мислене! А сме в 21 век. Много жалко за българската музика и този уникален жанр поп фолк!

Но, знаете, “не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава!”.
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Димитре, Димитре.. относно писмото ти. Аз само Теодора Андреева няма как да бъда, само от факта, че сега си написал това писмо до мен ! Славата няма срок на годност, защото не славата ни прави изпълнители, а таланта, амбицията, хъса, но най-вече таланта ! Пишеш, че избягваш да се занимаваш с бивши твои изпълнители. И двамата знаем, че това не е така, имайки предвид подмолните ти номера ! Да, отчаяна съм от това, че има още хора като теб в тази държава, прав си ! Много съжалявам, че имаш още изпълнители останали, които заблуждаваш по твой начин ! Аз се развивам и това си личи по международните проекти, които правя, за които още имаш да учиш. Да ме описваш като отхвърлена жена е меко казано смешно ! Ти беше отхвърлен от мен преди време ! Наистина концертът не ме засяга, прав си ! Засяга ме само мръсотиите, които правиш към мен 4 години и затова реших да играя по твоята схема ! Това, че накара едни талантливи момичета да пеят без пари на концерта ти, докато ти прибираш парите от билети и спонсори. Определено това е успех за теб, браво ! А относно съобщенията, които ти написах бяха с цел да се примирим ! Но не и да се върна в залязващата ти фирма ! Исках да ти дам процент за да ме оставиш да пея и да не заплашваш заведенията да не ме канят. Защото според мен по-добре беше да пробваме с добро, но не ми остави избор ! Мога само да съжалявам, че се опитах да открия поне малко добро в теб. Извинявай за което ! Не ме изкарвай, че завиждам на колежките ми, те се трудят като луди в името на богатството ти ! Ти си за завиждане, но само ако бях в позицията на алчен човек. Музиката е всичко за мен и винаги е било така ! Просто не случих на правилният човек ! Пожелавам ти някой толкова борбен и истински човек като мен да те наследи, но този човек да бъде истински, доблестен, честен и най-вече да мисли за изпълнителите си !

A post shared by Andrea (@andreabulgaria) on

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

БЕЗ ДА КАЗВАМЕ ИСТИНАТА НЯМА КАК ДА СЕ РАЗВИВАМЕ! ЖАЛКО, НО ВСЕ ОЩЕ НЕ СМЕ СЕ РАЗВИЛИ, КАТО МУЗИКАЛНО ОБЩЕСТВО ДО ТОЛКОВА, ЧЕ ОСНОВНИТЕ ПОП ФОЛК ИЗПЪЛНИТЕЛИ ДА ПРОУМЕЯТ, ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА ГИ Е СТРАХ ДА СЕ ОТКАЧАТ ОТ НЯКАКВА СИ ФИРМА, КОЯТО ИМ ОПРЕДЕЛЯ НЕЙНИТЕ СИ ПРАВИЛА И СИ ГЛЕДА САМО НЕЙНИТЕ ИНТЕРЕСИ! ЕДИН АЛЧЕН ЧОВЕК, КОЙТО ГИ МАНИПУЛИРА И ВСЯЧЕСКИ ДРАПА ДА ДЪРЖИ МОНОПОЛА НАД ВСИЧКИ ЗАВЕДЕНИЯ ИМЕННО ЧРЕЗ СВОИТЕ ТЯХ, КОИТО ТОЙ ОГРАБВА С ПО 30, 40, 50 ДОРИ 60% ОТ ХОНОРАРИТЕ ОТ УЧАСТИЯ И 100% ОТ АВТОРСКИТЕ ПРАВА И ДИГИТАЛНИТЕ ПРОДАЖБИ, А ТЕ МИЛИТЕ ДОРИ НЕ ОСЪЗНАВАТ И ЕДВАМ НАМИРАТ ПАРИ ЗА ПЕСНИ И КЛИПОВЕ. ПОНЕЖЕ ВЗИМАТ МИНИМАЛНО ОТ МУЗИКАТА, НЯКОИ ДОРИ НАМИРАТ МЪЖЕ, КОИТО ДА ИМ ДАВАТ СРЕЩУ..... НЕЩО СИ! ЖАЛКО, МНОГО ЖАЛКО ЗА КОЛЕГИТЕ, ЗВЕЗДИТЕ, КОИТО СА ИДОЛИ НА МНОГО ХОРА! СТРАХА БЪЛГАРСКИ! РОБСКОТО МИСЛЕНЕ! А СМЕ В 21-ви ВЕК. МНОГО ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ, МНОГО ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРСКАТА МУЗИКА И ТОЗИ УНИКАЛЕН ЖАНР ПОП ФОЛК! ХОРА, КОЛЕГИ, ФЕНОВЕ, РОДИТЕЛИ.... ЖАЛКО ЗА НАС, НИКОЙ НЕ НИ Е ВИНОВЕН ️

A post shared by Andrea (@andreabulgaria) on