Гаджето на Пауло Дибала - Ориана Сабатини, нажежи страстите и пусна доста провокативна снимка в "Инстаграм". Красавицата захвърли дрехите и, останала само по бельо, се разкрачи пред обектива. Наред с това Дибала се завърна в топформа на терена след прекарания коронавирус и се отчете с гол за победата на Ювентус над Болоня с 2:0.

В Италия откриха и причината за силните му изяви - секси допинг у дома. Приятелката му, която дълго време минаваше за скромна, сега е по-разкрепостена отвсякога.

“Сладка топлина”, обяви Ориана. Първият, който одобри фотоса, бе самият Дибала. Но той не остана единствен. Само за три дни секси половинката му събра близо 774 000 лайкове.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Нападателят на Юве беше един от първите футболисти, диагностицирани с коронавирус в Италия. Той даде положителен тест на 21 март. Заразена се оказа и половинката му. С Ориана изкараха дълга карантина, тъй като на Дибала му отне близо месец, преди да даде отрицателен тест.

Двамата са заедно от две години. През 2018 година Пауло се раздели с приятелката си Антонела Кавалиери. Дори си купи нова къща в Торино, тъй като старата му навяваше твърде много спомени за миналата връзка.

В Аржентина пък Ориана се изявява и като модел, и актриса. Тя е племенница на красивата тенисистка от близкото минало Габриела Сабатини.