Всичко за Евро 2024 с БЛИЦ – ТУК!

Една от легендите на леката aтлетика Бланка Влашич беше сериозно наранена от съпруга си Рубен ван Гюхт. Белгийският журналист е изневерил на жена си по време на Евро 2024. 

Ван Гюхт е командирован на шампионата в Германия. За прегрешението му стана ясно при последното му включване на живо в ефир. Докато обяснява за случилото се на поредния мач на Евро 2024, зад гърба му се виждат женски крака на дама, която е в леглото на хотелската му стая.

Когато се усеща какво се случва, журналистът опитва да прикрие краката й с чашата си за кафе, но вече е твърде късно и целият свят разбира как прекарва времето си по време на първенството в Германия.

До момента няма реакция от Бланка Влашич, която е една от най-известните спортистки в историята на Хърватия. С Рубен ван Гюхт вдигнаха сватба на 26 май 2022 г. Бланка има дете от белгийския журналист. Синът им се роди навръх 39-ия рожден ден на Влашич - на 8 ноември 2022 г.

Припомняме, че през 2021 година звездата сложи край на блестящата си кариера, в която така и не стигна до олимпийска титла, но взе сребърен медал от Игрите в Пекин 2008 и бронз от Рио 2016. Личният й рекорд е 208 см - вторият най-силен резултат след световния рекорд на Стефка Костадинова от 209 см (поставен на 30 август 1987 г. на Олимпийския стадион в Рим), който и до днес не е подобрен.