ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Националите ни стартират квалификациите за Евро 2024 с домакинство на Черна гора. Мачът е от 19:00 часа днес на стадион "Хювефарма Арена".

Селекционерът Младен Кръстаич и избраниците му се радват на лукс в Разград, подсигурен им от БФС. Националите ни са настанени в хотел в покрайнините на града - "Вила Дела Роса". 

 200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

"Трикольорите" са встрани от шумотевицата и не им остава да мислят за нищо друго, освен за футбола, концентрирайки се максимално към предстоящия труден старт на квалификациите.

Пратениците на БЛИЦ в Разград видяха, че в двора на хотела има нещо много интересно, на което и футболистите се радват. Там се намира истински скафандър на астронавт, облечен с костюм на НАСА. Ценната придобивка преди години е доставена в Разград от Лондон. 

Първо в БЛИЦ: Това ли е съставът на България, готви се голяма изненада!

Припомняме, че преди време капитанът на България Кирил Десподов си направи селфи за спомен със скафандъра, показвайки страхотно чувство за хумор, след като иронизира себе си. "Бъди позитивен", беше краткият текст под снимката на нападателя в социалните мрежи. Десподов тогава играеше в Каляри. 

Припомняме, че през октомври 2017 година, след дерби между ЦСКА и Левски (2:2), звездата отсече: "Ако това, което играе Левски, е футбол, значи аз съм космонавт", което беше повод да му лепнат прякора Космонавта.

Тази вечер намиращият се в добра форма Десподов повежда атаката на България, а целта е ясна - победа над Черна гора. След три дни (в понеделник от 21:45 часа) нашите гостуват на Унгария.

Нашата група в квалификациите за Евро 2024

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК