Мария Шарапова говори за романса си с 4 години по-младия от нея Григор Димитров. Двамата са в Париж и очакват старта на "Ролан Гарос", на който Маша ще защитава титлата си от 2012-а. Чаровната рускиня отново сподели, че разликата във възрастта е без значение, като Гришо правел така, че тя да се чувства по-млада.

"Нещата се развиват доста добре", сподели с усмивка Маша, след като беше попитана за връзката й с българина.

26-годишната рускиня даде интервю пред американско издание, в което говори за качествата, които харесва в мъжа до себе си.

"Разликата във възрастта може би ме прави по-млада отвътре, което е нещо хубаво, щастлива съм", добавя Шарапова, която определя връзката си с Григор като "освежаваща".

"Важното е да намериш някой, с когото през цялото време можеш да бъдеш себе си. Да се чувстваш удобно, да действаш, както в младежките години. Но разбира се и като зряла жена. В живота ми се случват толкова много неща и наистина харесвам всяко едно от тях", казва щастливата рускиня, която в момента е №2 в световната ранглиста.

"Утре може да ми хрумне да се кача на самолета и да тръгна нанякъде, просто защото така ми се е приискало. За мен е много важно човекът, който е до мен, да уважава решенията ми и нещата, които върша в живота", добавя Шарапова, която миналото лято развали годежа си със словенския баскетболист Саша Вуячич, а от няколко месеца е с Григор Димитров.

Рускинята споделя, че е имала тежка раздяла с Вуячич. "Нормално е да бъде трудно. Със Саша прекарахме толкова много години заедно. С времето обаче осъзнахме, че това не е пътят, по който искаме да продължим", завърши Маша.