Мис България Вселена 2015 Радост Костадинова се похвали с първата разходка навън с бебето. В началото на месеца красавицата роди момченце на футболния ни национал Георги Костадинов. Георги-младши проплака на 3 август. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Радост разказа на последователите си в "Инстаграм" какви проблеми има след раждането и с болка споделя колко много й липсва съпруга й. Както е известно, Георги Костадинов премина в кипърския АПОЕЛ и напоследък няма възможност да бъде до любимите си хора. Много скоро обаче Радост и бебето ще го последват в Никозия и семейството ще бъде заедно.

"Безсъние, умора, температура и много, много болки в гърдите, от операцията, в гърба и какво ли още не, НО с препълнено от любов сърце! Беше ми много хубаво да се среша за пръв път от дни и да си облека рокля за първата ни разходка с бебчо - така чакан момент! 

Колкото ни е трудно, толкова е и прекрасно! Най-тежко е Георги да не бъде тук с нас и не толкова, че не може да ми помага, а че не преживяваме тези мигове заедно…. НО съвсем скоро се надявам да отлетим и ние с малката Гога към Кипър!", написа Радост Костадинова в "Инстаграм".

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК