Край на ергенлъка. Един от най-добрите ни футболисти - Тодор Неделев, стяга сватба. Националът, който беше герой при обрата за България с 2:1 срещу Северна Ирландия, и половинката му Анита Терзийска са се отдали на подготовка за специалния ден и правят предварителни проучвания за организацията около празненството. 

Това споделили Тошко и красавицата пред приятели, а този слух все по-упорито върви из Пловдив, пише HotArena.

По всяка вероятност щастливото за двойката събитие ще се случи догодина в града под тепетата, след края на футболното първенство. Пък и през лятото се очаква обръча покрай мерките срещу коронавируса да се отпусне и за церемонията да няма никакви пречки и ограничения. 

На този етап за сватба официално не се обелва и дума, но пък любовта между Тошко и Анита е повече от очебийна. Двамата неведнъж са признавали открити, че искат да са заедно до сетния си дъх. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Колкото и почитателките на Неделев да са тъжни, само преди броени дни връзката на футболиста и любимата му навърши цели пет години. Роденият в град Белозем талант е категоричен, че е срещнал любовта на живота си. 

През февруари той ще стане 29 години и вече иска да създаде свое семейство, да има наследници и може би да се насочат към футбола или някой друг спорт. 

Сексапилната пловдивчанка Анита, която е фотомодел, пък е с близо 3 години по-малка от Неделев - на 26. След като Тошко вкара два страхотни гола за България при победата с 2:1 над Северна Ирландия в световната квалификация във вторник, любимата му веднага му изпрати сърчице и публикува неговата снимка в профила си в "Инстаграм". Е, как да няма стимул Тошко да къса мрежите на противника.