Младежкият ни национал Дани Кики се похвали пред БЛИЦ, че ще се пробва и като манекен. 21-годишният талант на Локомотив (Пловдив) до петък е на подготвителен лагер със "смърфовете" в Банско. След това той ще отдели време за заснемането на предизвикателна фотосесия, с която да направи сефтето вече и като манекен.

"Разбрах се с "Ивет Фешън" и с тях ще заснемем фотосесия много скоро. Ще бъда в София за снимки може би през следващата седмица. Обещавам на фенките ми да останат доволни от това, което ще им покажа. Към момента съм склонен да изляза по бельо пред фотообективите", заяви пред БЛИЦ Дани Кики.

Талантът заяви, че окончателно е скъсал с половинката си Антония. Двамата бяха близо 2 години заедно и на няколко пъти се оставяха, след което отново се събираха.

"Този път сложихме край на нашата връзка. Едва ли отново ще сме заедно. По нейно настояване скъсахме. Винаги съм бил перфектен във връзката ни, обичах я страшно много, но щом така е решила", сподели Дани Кики.

"Не мислете, че съм самотен. От няколко дни не мога да се отърва от фенки. Постоянно ме преследват момичета, звънят ми, не ме оставят на мира. Засега обаче много не им обръщам внимание", похвали се още Дани Кики.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ