Голямата звезда на световния футбол и ПСЖ Лионел Меси все още си търси нов дом, откакто се премести във френската столица след 20-годишен престой в Барселона. Аржентинският нападател се е настанил към момента в петзвездния хотел "Royal Monceau", но иска възможно най-скоро да се премести. Неговата половинка Антонела има определени критерии за новото жилище на семейството - закрит басейн, фитнес зала, няколко детски стаи, покрит паркинг, кино, климатик и градина.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Според френските медии Антонела е намерила място, което отговаря на всички нейни изисквания. Това е замък на име Пинк Палас на стойност 41 милиона евро, намиращ се в покрайнините на Париж. Имотът е с площ 2000 квадратни метра, като е построен през 1899 година. В него има 30 стаи и няколко кухни. Замъкът разполага с луксозен закрит плувен басейн, домашно кино и фитнес зала, както и корт за скуош. Той е използван и от бившия президент на страната Шарл дьо Гол, който прекарва в него 3 дни по време на Втората световна война през 1940 година.

Антонела е харесала имота, като остава да го разгледа с Меси преди двамата да вземат окончателно решение. Друга позитивна страна на имота е, че се намира на 15 минути от тренировъчната база на ПСЖ.