Нов скандал избухна около името на Кристиано Роналдо, който е обвинен от американката Катрин Майорга в изнасилване през 2009 година в Лас Вегас.

Кафене в Уорчестър реши да си направи реклама със скандала около португалеца и изненада своите клиенти с бисквити, посветени на "изнасилването" на Роналдо.

Собственикът на кафе "Нашия вкус на Португалия" Жозе Гонсалвеш пусна в продажба бисквити, които са във формата на двойка, правеща секс. Самите сладки са наречени "Бисквити Роналдо" и са посветени на историята как Роналдо изнасилил американката в позата, изобразена на самите бисквити.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Не можах да повярвам на това, което виждам. Това е изключително гнусно. Няма никакво оправдание за подобно действие. Това е разочароващо и вбесяващо - не мога да разбера как някой си е помислил, че това е добра идея", каза координадорката на Thе Glade - организация, която се занимава с борба срещу сексуалното насилие.

Впоследствие собственикът публикува официално извинение за действията си и спря продажбата на въпросните бисквити след хиляди коментари за безумието.