Пореден скандал е на път да избухне около най-добрия тенисист в света към момента. Този път в основата не е нежеланието на Новак Джокович да си постави ваксина срещу COVID-19, а публикация на австрийското издание „Heute“.

Според информацията, Джокович и съпругата му Йелена са пред развод. Цитира се фактът, че от началото на годината, когато избухна скандала с Ноле в Австралия, сръбският тенисист не е забелязван заедно със съпругата си. Първите им общи снимки се появиха в последните дни в Дубай, където Джокера ще участва на турнир от веригата на АТР.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн

Интересното на публикацията на австрийското издание е, че е под заглавие „Май няма развод? Новак и Йелена са отново заедно“. Вътре обаче се намеква за раздяла между тенисиста и неговата половинка. Това пък предизвика бясна реакция в Сърбия, където посочиха информацията за изключително безпочвена спекулация.

Медиите в западната ни съседка обявиха това за нечуван скандал, който цели да разруши концентрацията на тенисиста преди първото му участие на турнир за 2022 г. Сръбските издания отбелязват, че Новак Джокович и Йелена са били заедно по време на техния престой в Белград преди заминаването им за ОАЕ.