ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Скандалите около раздялата между Шакира и Жерар Пике не стихват вече няколко месеца. Както е известно, през юни двамата официално сложиха на продължилия 12 години съвместен живот, по време на който им се родиха двама синове.

По-късно стана ясно, че изневяра на обявилия вчера отказването си от футбола защитник на Барселона е причината колумбийската певица да го напусне. От лятото двамата постоянно имат спорове за попечителството на децата. 45-годишната Шакира възнамерява да се премести да живее във Флорида и да вземе момчетата със себе си.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Въпреки раздялата, именно заради децата, футболистът и музикалната звезда поддържат контакти помежду си. Сега испанската телевизионна журналистка Ана Роса разкри за нов скандал между изпълнителката на „Waka Waka“ и испанския национал.

Шакира била бясна на Пике, че не е посетил баща ѝ в болницата в Барселона и дори по телефона не се е поинтересувал от неговото състояние.

Бащата на певицата Уилям Мебарак Чадид беше откаран по спешност в клиниката броени дни, след като стана ясно за раздялата между Шакира и Пике. Според официалната версия, 91-годишният мъж е получил сериозни наранявания на главата при падане.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК