Сапуненият сериал в брака на Мауро Икарди и Уанда Нара няма край. Само преди десетина дни блондинката напусна футболиста на ПСЖ, след като го хвана в изневяра. Тя взе децата, замина за Милано и изтри всичките им общи снимки в "Инстаграм".

Последва серия от извинения от страна на аржентинския национал, който дори беше получил одобрение да не тренира със съотборниците си, докато не уреди семейните си проблеми. В крайна сметка 28-годишният Икарди успя да си върне съпругата, въпреки че вече бяха подписани документи за развод. В профилите на двамата се появи обща снимка на страстна целувка (вижте я по-долу) и текст, с който 34-годишната блондинка прости на Мауро Икарди за изневярата.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Завръщането на семейното щастие обаче продължи кратко. Уанда пак е напуснала с футболиста и се е завърнала в Милано. Според аржентинските медии тя отново е хванала Мауро Икарди в изневяра. И пак със същата мацка. Блондинката е открила клипове с интимно съдържание, които футболистът си е разменил с актрисата Чина Суарес. 29-годишната аржентинка дори пристигнала в Париж през последните дни и споделила снимки в социалните мрежи.

Именно тези открития са накарали Уанда за пореден път да си събере багажа, да вземе децата и да замине за Италия. Тя дори изтри снимката със страстната целувка от профила си в "Инстаграм".