Премиерът на България Бойко Борисов ще гледа финала на Лига Европа между Арсенал и любимия му тим Челси (днес от 22:00 часа) в компанията на специален подарък от един от най-великите футболисти в историята на клуба от Западен Лондон - Джон Тери.

Именитият английски футболист разписа програма специално за Борисов. Поздравът идва, след като известният във футболните среди Кирил Евтимов, споделя с Тери, че министър-председателят на България е голям почитател на Челси. Тогава капитанът на "сините" прави хубав жест към Борисов.

По време на кариерата си като централен бранител Джон Тери има редица трофеи. Вдига купата в Шампионска лига, четирикратен първенец на Англия, печели трофея с Челси и в Лига Европа. Тери също така е дългогодишен английски национал, а индивидуалните му отличия са десетки. 

Евтимов пък връчи лично подаръка на премиера, като бургазлията споделя, че Тери е пожелал поздравите от него да бъдат изразени и да достигнат до Борисов на страната именно по този начин, а не чрез посредник. 

Човека в кадър е близък с много футболни легенди, сред които Тери, Робер Пирес, Пауло Ферейра, Патрис Локо, Джон Йенсен, Марсел Десаи и други. Кирил Евтимов допълни, че скоро покрай приятелството си с Пирес ще бъде на събитие, което ще се радва на присъствието още на Тери, Майкъл Оуен и Дидие Дрогба.