Най-голямата порено звезда в Италия Роко Сифреди взе отношение по секс скандала на годината в страната, в който се замеси футболната звезда Кристиано Роналдо. Сифреди, който е със статут на истинска легенда в бизнеса с филми за възрастни и мнението му тежи много, каза че обвиненията към Роналдо за изнасилване явно са поредният опит за изнудване на богат и известен човек.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Не познавам Кристиано добре, но не ми изглежда като изнасилвач. Това е особено престъпление, което не всеки може да извърши. Чувал съм много подобни истории за изнасилени жени от известни и богати мъже. И знаете ли какво - почти винаги се оказват лъжа и опит да бъдат спечелени лесни пари. Честно да ви кажа, не вярвам и на тази история", коментира Сифреди, който има над 1300 филма зад гърба си като актьор, режисьор и продуцент.

Припомняме, че след обвиненията на американката Катрин Майорга към Роналдо, още три жени обявиха, че обмислят подобни искове към португалеца.

Освен Сифреди в защита на Роналдо с мнение, че не е способен да изнасили жена преди време се изказа и бившата му Рафаела Фико, определяйки го като "нежен и много внимателен" мъж.