Порно сайтът „Stripchat“ предложи да подпомогне финансово Барселона за новия договор на Лионел Меси. Медията, разпространяваща специализирано съдържание за възрастни, е готова да даде 10 милиона долара на каталунците, отбелязва „Дейли Стар“.

Както е известно, от 1 юли Меси е свободен агент, въпреки че на „Камп Ноу“ се надяват аржентинската футболна звезда да остане в клуба. Президентът на „блаугранас“ Жоан Лапорта обаче призна, че правилата за финансов феърплей на УЕФА и Испанската футболна лига за момента спъват сделка между двете страни.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Десетте милиона долара няма да бъдат подарък за Барселона. Предоставянето на сумата ще бъде обвързано с договор, според който сайтът „Stripchat“ ще излъчва онлайн мачовете на каталунците през новия сезон.

„Като отявлен футболен фен аз съм запознат, че Барселона търси начин за финансиране на новия договор на Лиолен Меси. Ще бъде срамно такъв играч да напусне клуба след 20-годишен престой в него“, пише в писмото си до Барса, изпратено от Макс Бенет, който е вицепрезидент на компанията-собственик на „Stripchat“.