Британският комик Джим Дели намери невероятен начин да се присемее на халфа на Челси Еден Азар и юношата на Суонзи Чарли Морган.

Както е известно, белгийският полузащитник изрита Морган, който гонеше топките на двубоя между двата тима за купата на лигата. В крайна сметка двубоят завърши при резултат 0:0 и Суонзи се класира за финала. Заради невъздържаното си поведение Азар бе изгонен в 80-ата минута, а в последстиве футболната асоциация го наказа за 3 мача.

Дели обаче се вдъхнови от инцидента с хлапето и създаде истински рап двубой между Морган и Азар. Естествено словесната битка е изпипана до последния детайл, като не липсват наистина духовити закачки, които да осмиват и двамата участници в инцидента.

Сред репертоара на хлапето са обиди от типа: “Знаех, че си ти, защото Фернандо Торес нямаше да ме улучи”. Има и обиди за Белгия и нивото на футбола в страната, както и обяснението, че белгийският халф просто не струва.

От своя страна репликите вкарани в остана на Азар също не отстъпват: “Малък боклук, мислиш, че е забавно, но щеше да е такова, ако беше на 12. Но всъщност какъв си ти – 17 годишен, а не си говорил с друга жена освен майка ти.”

Това далеч не е първата песен на Дели на футболна тематика. Всъщност той осмива почти всички значими събития в английския футбол. Той не подмина скандала между Карлос Тевес и Роберто Манчини преди година и половина, присмя се на Уейн Рууни за присадената коса и дори се обясни в любов на лекарката на Челси Ева Кранеро.