Бившата проститука Хелън Ууд направи нови любопитни разкрития за клиента си Уейн Рууни и разказа за отношенията си с други бивши играчи на Манчестър Юнайтед. Британският таблоид в. „Сън“ публикува първата част от книгата на Ууд „Мъжки свят“. В изданието тя признава, че е правила тройка с Рууни и още една проститутка, а бившият английски национал е имал извънбрачна връзка и с дентална медицинска сестра.

„Рууни е имал много контакти с жени на повикване преди да започне да се среща и с мен. Имаше извънбрачна връзка с моя приятелка, която работеше като дентална медицинска сестра. Една от проститутките се е преобличала като чистачка, за да може да влиза в дома му“, пише Хелън Ууд в книгата си, която сигурно ще вбеси Колийн Рууни.

Хелън, която през 2014 г. печели английската версия на „Биг Брадър“, признава, че е правила тройка с Рууни и нейната колежка Джени Томпсън (двете заедно на снимката вдясно), докато Колийн е била бременна с първия си син Кай. Проститутката разкрива, че след сексуалния акт с двете тогавашният футболист на Манчестър Юнайтед е съжалявал за стореното и повтарял: „Защо го направих?“.

„Чувството на вина обаче явно бързо го напусна. След няколко дни, докато с отбора бяха на лагер в чужбина, той изпрати съобщение на Джени: „Може ли двете да дойдете тук за няколко дни?“, допълва 32-годишната Хелън.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Въпросната случка се отнася за лятото на 2009 година, когато Манчестър Юнайтед е на предсезонен турнир в Мюнхен, където участват още Байерн, Милан и Бока Хуниорс.

„Уейн ни купи чисто ново бельо за прословутата тройка с Джени. Всичко се случи един делничен ден в 14:00 часа. Посрещна ни по чехли и пухкав халат. Преди да започнем поговорихме малко. Мисля, че от този момент вече съжаляваше, че ни е наел. След това с Джени се преоблякохме в банята и като се върнахме, той вече беше върху леглото. Бях изненадана до каква степен той е срамежлив и направо скучен в секса. Други момичета са ми споделяли същите впечатления. Бяхме заедно в продължение на 90 минути. Рууни ни каза, че е оставил по 1200 паунда за всяка една от нас с Джени в шкафчето в банята“, пише Хелън Ууд.

Бившата проститутка признава, че е имала общо седем сеанса с Уейн Рууни, но сред клиентите й са били и други играчи на Манчестър Юнайтед.

„Виждах се с друг бивш играч на Манчестър Юнайтед. Не беше англичанин. Той беше семеен и имаше деца. Всеки път, когато съпругата му и децата не бяха в града, той наемаше момичета. Беше наистина извратен. Всеки път присъстваше и агентът му. Докато правехме секс, двамата се целуваха и агентът му го шляпаше по задника. Не знам дали този футболист е бил бисексуален, но всичко беше много странно“, допълва Ууд и уточнява, че е имала връзки с още четирима играчи от Висшата лига.