Световната спортна легенда Рони О'Съливан бе звездата на поредното „Black Ram Snooker Show”, което доведе хиляди фенове в залата на кино ”Арена Запад”. Гениално непредвидимият играч екзалтира до краен предел любителите на аристократичната игра. Известен с прякора Ракетата, Съливан е носител на 3 световни титли, 22 ранкинг титли, 10 титли във Висшата лига и 11 максимални брейка, един от които най бързия в историята.
В Мача на звездите Рони отново постигна феноменален успех и доказа, че отново е най-талантливият играч в историята на този спорт.

Снукър звездата, след като раздаде автографи на всички желаещи в залата, реши в по-късните часове да се разходи из нощна София. Той отдаде заслуженото внимание на феновете в Snooker&Billiard Center, след което се отправи с голяма компания към клуб Син Сити. Мениджърският екип на заведението посрещна Рони във ВИП-зоната на дискотеката, която се пръскаше по шевовете. Ракетата най-много се изкефи на оркестъра и кръшните танцьорки. Те пък поздравиха състезателя по снукър с актуалните балкански ритми. На излизане от клуба Рони се снима за спомен с един от най-големите си фенове, който го следваше на всяка крачка по време на гостуването му у нас.
 
О'Съливан преживя наистина интересен престой в България, за който дълго време ще си спомня. Динамичния тур в нашата страна стана благодарение на Black Ram Whisky, които преди време доведоха у нас и световната сензация Джон Хигинс. В спортните среди от сега коментират, че снукър феновете могат да очакват през 2012 още изненади на бъдещите турнири от веригата, където ще гостуват още известни състезатели.