Григор Димитров и Лолита Османова вече не крият любовта си. Най-добрият ни тенисист за първи път се показа с новата си половинка. Преди секунди Гришо качи стори в "Инстаграм", позирайки с Лолита.

Кадърът е запечатан на "Моста на влюбените" в Анси, един от най-красивите средновековни градове на Франция. Историческият му център е опасан от канали. Григор и Лолита са се любували на красотите на града, който е наричан Венецията на Алпите. 

Рускинята също публикува кадър в "Инстаграм" от разходката с Гришо. Лолита, която също живее в Монако, е снимала десетките катинари на любовта, които могат да се видят и на много други места в Европа. Те символизират искрените и вечни чувства на влюбените. 

Двамата вероятно са поставили и заключили и свой катинар, за да бъдат чувствата им един към друг вечни.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Влюбените сами се издадоха: Гришо и Лолита заедно! СНИМКИ

За Григор и Лолита като двойка се заговори в началото на ноември, когато красавицата се появи в ложата му на турнира във Виена. Оказа се, че двамата са се запознали на кортовете в Монте Карло кънтри клуб, където Димитров тренира. Лолита също е опитала да направи кариера в тениса, но е прекъснала заради контузии.

Красавицата е дъщеря на руския олигарх в енергийния бизнес Елдар Османов. Подобно на много бизнесмени, и той има проблем с руските съдебни власти и по тази причина живее в Монте Карло.

Лолита е отличничка от Московския университет със специалност “Международни отношения”. В момента е бизнесдама и шеф на "Luxury international magazine". Лъскавото месечно списание излиза на английски и руски в седем държави.

Тя има един брак зад гърба си. През 2017 година Лолита се омъжва за Гаспар Авдолян, син на друг милиардер - Алберт Авдолян, за когото се говори, че е направил парите си от един от местните телекоми. Сватбата в “Долби тиътър” в Лос Анджелис (Османова има къща там) струва 25 милиона долара. На церемонията булката е с рокля за 500 000 долара, а забавлението на гостите е поверено на Лейди Гага и най-големите звезди на руската естрада. Година по-късно приказката приключва заради скандал между родителите. 

Публикацията на Лолита Османова: 

Още кадри от разходката с Лолита, които Гришо публикува: