Шампионката с Марица Нася Димитрова имаше емоционална среща с най-добрия диджей у нас - DJ Mascota, с когото най-после успя да се запознае, научи БЛИЦ СПОРТ. Националката купонясва със свои приятелки в "Bedroom Plovdiv" след спечелването на титлата, за която пловдивчанки надвиха Левски. Именно Нася бе най-добрата с 20 точки за победата с 3:1 гейма срещу бившия си клуб. 

Ден след триумфа - в петък, шампионката се отдаде на танците, наслаждавайки се на живо на музиката на любимия й диджей - Mascota. Мирослав Петков поздрави Димитрова за шампионската титла, като й пожела да вдигне и Купата на България. Именно заради мачовете от турнира в София волейболистката си позволи само чаша бяло вино, наблягайки на танците.   

Така за една вечер Димитрова изневери на народните танци... За звездата на ямболското село Тенево отдавна се знае, че е изключително привързана към народните традиции. Любовта й към тях и песните се предават от родителите й. Майка й Ангелина е народна певица, а баща й Димо Димитров - музикант и бивш волейболист. Певчески талант във фамилията майката на Нася наследява от нейната баба. 

За емоционалната среща с DJ Маscota шампионката от Марица се похвали във "Фейсбук", публикувайки снимка с него, прибавяйки текст: "Най-добрият сред най-добрите!". Диджеят зарадва националката с подарък, връчвайки й диск с музика - най-новият от сетовете му.
ПЛАМЕН СЛАВОВ