Приключи любовната афера между сина на Тодор Батков и Мис България за 2007 година Юлия Юревич. Самият Тошко официализира края на връзката си с манекенката, която продължи близо две години.

"Връзката ни влезе в застой и преценихме, че е по-добре да я прекратим. След почти 2-годишна връзка раздялата беше трудна и за двамата, но наложителна. Юлия е уникална жена и заслужава най-доброто в бъдеще, пожелавам й го от сърце", обясни пред "Блясък" младият бизнесмен.

Батков-младши сега има нова страст. Тошко задявал друга красавица, която също е известна - Роси Иванова, твърди "Хот Арена". По ирония на съдбата русенката също като Юревич е носителка на титлата Мис България, но за 2005 година.

"Има закачка между тях. Вече няколко пъти излизаха на кафе, но нищо повече", коментираха от обкръжението на Батков-младши.

А Юревич само преди месец тръбеше наляво и надясно, че била притискана от Тошко за сериозно обвързване и дете, но изведнъж всичко се сринало.

Вече бившите гаджета Батков и Юревич:

http://www.blitz.bg/documents/newsimages/editor/201502/SPORT/%D0%B1%D0%B0%D1%82%D0%BA%D0%BE%D0%B2_%D1%8E%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D1%87_1.jpg