19-годишният син на Виктория и Дейвид Бекъм - Круз, изненада всички с любовната връзка, която започна с 9 години по-голямата от него бразилска певица и текстописец Джаки Апостол. 

Най-малкият представител на фамилията най-вероятно излиза с 28-годишната мацка от юли, но разликата във възрастта им не е толкова изненадваща, колкото приликата й с майката на Круз Виктория.

Влюбената двойка се появи на модното шоу на Виктория в Париж в петък следобед, за да я подкрепи, където Джаки се появи в елегантна бяла сатенена рокля с коса, прибрана назад на кок, комбинация, която изглеждаше поразително подобна на снимка на Виктория в подобна сатенена рокля без гръб и с вдигната коса.

Според медиите Джаки, която следващия месец ще празнува 29-ия си рожден ден, е почти десетилетие по-възрастна от Круз, който през февруари навършва 20 години.

Неговата избраница преди това беше член на бразилската женска група "Schutz". Тя беше забелязана няколко пъти по време на Седмицата на модата и дори носеше една от шикозните рокли на Виктория на нейното ревю.
Новината за тяхната среща дойде само няколко дни след като бившата приятелка на Круз Беа Айви каза във видео, което публикува в своя TikTok, че е била „измамена от амбициозна музикантка“, припомня trud.bg.

- Така бяхме заедно и той винаги ми изневеряваше - обяви норвежката певица Беа Айви, заедно с видео на двойката, която се целува в TikTok, докато Круз свири на китара.