Оцелялата по чудо преди година и половина след зверска катастрофа красавица София Фльорш, претърпяла след това 11-часова операция на гръбначния стълб, е изключително активна в социалните мрежи. 18-годишната германка от Формула 3 разкри защо е толкова важно да изглежда добре. Тя е едно от изгряваща звезда в света на моторните спортове и вече е разбрала, че никой не е безразличен към красотата ѝ, а тя вече ѝ носи повече пари от спорта.

"Длъжна съм да изглеждам секси. Обичам да се обличам красиво и да позирам за снимки. В плуването и в плажния волейбол например изваяните тела са на показ постоянно, но в спортове като моя трябва да го правим извън пистата. Спортистът има пълно право да се гордее с тялото си, защото работи много върху него", откровена е Фльорш, която се възстанови бързо след катастрофата в Макао и се върна на пистата.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

„Спонсорите обръщат голямо внимание на активността в социалните мрежи. Колкото си по-популярен, толкова си по-интересен за тях", признава още германката, която със снимките си в социалните мрежи печели спонсорски пакети за участия в състезания на най-високо ниво. Засега няма друг такъв пример за използване на собствената  красота. Всеки неин пост в социалните мрежи съдържа реклами на някаква марка и така тя печели добри пари.