Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Сватбите при волейболните ни национали преди домакинското световно първенство продължават с пълна сила. Поредният, който мина под венчилото, е Добромир Димитров. Диагоналът и дългогодишната му половинка Нанси Карабойчева си казаха заветното "да". Приказната сватба на волейболиста и Мис България 2013 се състоя в родния град на двамата - Пазарджик. Присъстваха близо стотина гости, които се забавляваха до ранни зори на бляскавото тържество.

Кумове на младоженците бяха звездната двойка Цветан Соколов и прекрасната му съпруга Деляна. Те бяха придружавани от сладките си близнаци. Очарователната булка Нанси сподели щастливата новина, публикувайки множество снимки в социалната мрежа.

"Най-прекрасният ден за нас! Благодарим на семействата си, кумовете, шаферките и шаферите, на всички приятели, които са за пореден път до нас! Обичаме ви!", написа Нанси, променяйки фамилията си на Димитрова.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Mиската и Добромир се запознават преди пет години. Любовта им пламва във волейболната зала. Контузия обаче принуждава Нанси да спре с волейбола. Но тя остава най-голямата поддръжничка на Добри, като дори пътува и живее с него при трансферите му в чужбина. Това наложи миската да избере и друга форма на образование преди време, което не й попречи да завърши успешно УНСС. След сватбата им предстои преместване в Италия, къде Добри ще заиграе за Паг Волей (Тавиано) от новия сезон.

Не само сватбата на Нанси и Добромир Димитров беше запомняща се. Не по-малко вълнуващо и щуро беше и моминското парти на Мис България 2013. Кумата Деляна Соколова доста се беше постарала с организацията. Съпругата на Цецо Соколов бе наела парти бус, който откара Нанси и приятелките й до мястото на купона, продължил цяла нощ. 

В последните две седмици още двама от родните национали имаха сватби - Тодор Скримов се взе с очарователната Силвия Зубева, след което и Николай Учиков мина под венчилото с красивата волейболистка Весела Бончева.

 

Снимки от моминското парти на Нанси: