Звездата на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо спечели "Златната топка" за втора поредна година. Това не изненада повечето фенове и специалисти по света, но всички се зачудиха, защо португалецът не е на галата в Цюрих с любимата си Ирина Шейк.

Руският модел бе до него през миналата година, а през тази не украси церемонията с присъствието си. Всички останали футболисти бяха с половинките си, с изключение на Мануел Нойер, който очаквано бе сам, тъй като наскоро се разведе.
 
Освен, че не бе в залата, Шейк не подкрепи половинката си и в социалните мрежи и чрез медиите, както направи през миналата година с коментар - Не мога да съм по-горда!.
polovinkata_na_ronaldo_se_izpalni_s_gordost.jpg
22.jpg
Роналдо пък я забрави в списъка с хора, на които да благодари за "Златната топка" през този сезон, изреждайки майка, баща, син, съотборници, приятели...
 
Шейк празнува сама рождения си ден на 6 януари, а в момента снима реклами по тропическите острови, но дали това е единствената причина за липсата й? Световните медии и феновете вече започват да се питат дали всичко между Роналдо и Шейк е наред и дали връзката им не е просто ПР трик, каквито мнения се появиха преди години.