Защитникът на ЦСКА 1948 Димитър Пиргов, екипът на клуба и талисманът на „армейците“ – Арми, зарадваха четвъртокласници от столичното 10 СУ „Теодор Траянов“. 

Бранителят не свали усмивката от лицето си при вида на толкова много щастливи, възпитани и дисциплинирани деца, които посрещнаха гостите с отворени обятия.

"Любимото ни лъвче Арми пък организира няколко забавни и интересни щафетни игри, в които хлапетата се включиха с пълна сила. Те тестваха ловкостта и бързината на четвъртокласниците, които от своя страна определено изглеждаха тренирани и готови за всякакви предизвикателства", разказаха от пресслужбата на клуба от Efbet Лига.

Димитър Пиргов не издържа и моментално се впусна наравно с тях да заобикаля конуси, да минава под обръчи и да дриблира с топката. 

"По този начин ни доказа, че един професионален спортист може да прояви духа си на победител толкова умело и в детски щафетни игри, колкото го прави и на терена в сблъсъците с противниковите нападатели", добавиха от ЦСКА 1948.

Във времето, в което не играеха, малчуганите огласиха двора на училището в Младост 1 със скандирания „ЦСКА, ЦСКА!“. Събитието, разбира се, не мина и без куп подаръци. Всяко дете получи специално подготвен пакет от клуба, включващ тетрадка, химикал, ключодържател, стикер и фен тениска на „армейците“.

След игрите четвъртокласниците, прегърнаха Арми и Димитър Пиргов и с удоволствие позираха за обща снимка.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022

 

️ Усмивки, игри и подаръци с ЦСКА в 10 СУ „Теодор Траянов“! ️️ Защитникът на "червените" Димитър Пиргов, екипът...

Публикувахте от ЦСКА 1948/ CSKA 1948 в Сряда, 27 април 2022 г.