Цвети Пиронкова прави бебето тенисист още отсега. Малкият Александър е запален по тенис ракетите и определено върви по стъпките на талантливата си майка, пише "Телеграф".

Цвети сподели снимка с малчугана, който вече е на 9 месеца и с интерес разглежда ракетите й. „Хей мамо, къде си ми оставила ракетата?!” Нашият малък господин още от сега проявява интерес към спорта и не чака втора покана, когато види сака ми с ракетите. Той тепърва открива движението и е важно да се чувства комфортно, докато го прави.”, пише тя в социалните мрежи.Тенис звездата споделя, че кръвта вода не става, а любовта на спорта не е само в нейните гени. Малкият Алекс е наследил спортни гени и по линия на баща си Михаил Мирчев, който беше футболист за „Локомотив”.

Покрай майчинството Цвети няма много време за кариерата си и играе основно за удоволствие или тренира във фитнеса. Тя обаче намира време за бизнеса на семейството—спортния клуб „Пиронкова”, който те изграждат от години.

Както и за собствената си модна линия „Pironetic”, която пусна на пазара миналия месец след 2 години подготовка.

Другият голям проект също се развива успешно. „Вече имаме изградени кортове. Имаме 9 корта с три настилки—червени, хард корт и изкуствена трева. В момента чакаме акт 16 и ще отворим официално”, споделя по този повод 31-годишната Пиронкова, която признава, че откакто е родила, не е напускала България.