ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Прекрасен подарък за рождения си ден си направи един от най-добрите футболисти на четвъртодивизионния Спартак (Долни Пасарел), пише “Витоша нюз”.

Атанас Колев замина на екскурзия в Швейцария и успя да изкачи връх Гонгеграт в Алпите на височина 3100 м. След като се справи с това препятствие култовият защитник тръгна към Матерхорн (4478 м). Естествено, изкачването не е никак лесна задача, вече изисква изключително сериозна организация и българинът стигна само до подножието му.
Матерхорн се извисява точно на границата между Швейцария и Италия. Предизвикателство за опитни алпинисти и катерачи от цял свят, връх Матерхорн е исполинът, който е покорен най-късно сред всички големи върхове на земята. На него целогодишно се задържат снегове и ледници.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Атанас Колев е актуален европейски шампион по сумо. Той грабна златото на първенството в полския град Кротошин в категория до 77 кг. Наско има в колекцията си и сребро от Евро 2021 в Казан.

С натрупаната отлична физическа подготовка в Алпите Колев ще се включи с пълни сили в мачовете от новото първенство на тима си Спартак (Долни Пасарел).

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!