66 дни след като застана начело на “Левски” и след 6:0 над Нефтохимик треньорът на “сините” Славиша Йоканович за първи път намери време и се почувства разположен да иде на вечеря в София, вместо да се прибира да хапне набързо в хотела си и да се захваща с решаването на проблем след проблем заради незадоволителните изяви на отбора си.

“За първи път може би ще отида на вечеря след мач, защото досега не ми се е случвало”, каза още след успеха над закъсалите бургазлии Йока.

В петък сърбинът сподели пред “24 часа”, че наистина му се е случило това “чудо” - да е добре разположен след двубой на “Левски”, за да иде на вечеря.

“Понеже живея в “Макси”, ям в ресторанта там, то ми е като вкъщи. Там го приемам за дом. А когато нямаш настроение, просто се прибираш вкъщи. Животът ни и разположението ни зависят от представянето и играта ни. Мои приятели ми предложиха да ме разнообразят и ме заведоха в прекрасен ресторант на покрива на “Кемпински”, където от високо успях да видя и красивата панорама от нощна София”, разказа Славиша Йоканович.

“Надявам се да съм добре разположен все по-често след мачовете на “Левски”, защото определено искам да разгледам хубавите места в София. Градът ми харесва много, но още не съм имал никакво време да се насладя на достойнствата му”, добави Йока. И изтъкна, че при струпването на мачове и проблеми за решаване не можеш да мислиш за други неща освен за работа.