ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

В секс скандал се забърка един от плейбоите на Серия "А" Николо Дзаниоло. В социалните мрежи се разпространи аудио, в което анонимна жена говори за секса си с 23-годишния атакуващ халф на Рома. 

Дамата, която е на 30 г., не спестява подробности какво са правили двамата върху батут на детска площадка в Рим. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)
 
"Всичко започна преди дни, когато започнах да получавам съобщения. Непознато момиче ме предупреди, че се върти запис, за който се твърди, че е направен от мен. Веднага получих над 600 покани за приятелство. Наложи се да закрия профила си и да подам жалба в полицията. Това е кражба на самоличност. Не аз съм на записа, дори не познавам този човек (б.р. - Дзаниоло). Аз съм почтена жена, която става за работа в 5:00 часа, от 11 години съм с един мъж, а от пет живеем заедно", обясни дамата, представена с инициалите Ц.С.
 
В записа анонимната жена разказва как е преминала въпросната вечер. Тя била сервитьорка в ресторант, в който дошли Дзаниоло и негови приятели, също млади играчи от Рома. Другите обаче само гледали флирта. Останали Николо и тя, решили да наемат стая в хотел, но нямало свободна, затова се насладили един на друг на площадката в парка.

Припомняме, че миналата година се шумя доста около Дзаниоло след решението му да зареже бременната си половинка Сара Скарпота. Месеци след това тя му роди син Томазо, но двойката не се събра.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК