Григор Димитров определено знае как да използва добре принудителната ваканция, предизвикана от коронавируса. Най-добрият ни тенисист се е изолирал в Калифорния със своя треньор Крис Гро и тренира усилено, включително и участва в различни предизвикателства. В последната си публикация в социалните мрежи Григор се показа с... китара и пиано. Звездата разкри, че подготвя музикално парче.

С китара в ръка Гришо накара мацките още повече да въздишат по него, тъй като е всеизвестен фактът, че китаристите винаги са се ползвали с привилегии сред женската аудитория.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Музиката не е чужда на Григор, който през 2017 година заедно с Роджър Федерер и Томи Хаас изпълни легендарната песен "Hard to say I'm sorry" на "Чикаго". Групата им дори получи име "Тhe One handed Backhand Boys" или Момчетата, които изпълняват бекхенд с една ръка.

Тогава на пианото им акомпанираше музикалният продуцент Дейвид Фостър, който е тъст на Хаас. 

На второто видео, което Димитров качи в "Инстаграм", той вече е на пианото и продължава работата върху новия сингъл. Нещата обаче не се получават както му се иска и пише шеговито: "Къде е Дейвид Фостър, когато ти трябва!?".