Благой Георгиев стана обект на жестока гавра, която взриви интернет. Напоследък Джизъса беше забъркан като посредник в евентуалната сделка за Левски, партнирайки на Джоузеф Диксън, но сега отново се говори за него и по-специално се напомня за срамната история с Колизеума в Рим отпреди няколко години.

Инфлуенсърът Любомир Жечев, който нашумя с участието си в "Къртицата", публикува видео, което започна да набира популярност в социалните мрежи и стана тотален хит, пише "Марица". В него нашият сънародник разпитва на английски език екскурзовода дали това е сградата, където преди време Благой Георгиев е надраскал на стената "К*р".

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Любо пита дали хората знаят какво е съкращението, но след като всички са в почуда, той разяснява, че това "Кeep Yourself Positive" (б.р. - в превод: Бъдете позитивни) - мото, което от доста време завладя интернет пространството, а хората започнаха да носят и фланелки с този надпис. 

Историята с Благой Георгиев и Колизеума датира от 2015 година, когато той и жена му Есмер, с която вече е разведен, са на екскурзия във Вечния град. При разглеждането на Колизеума, бившият футболист решил да увековечи имената им с монета на една от стените. "Наоколо имаше около 50 души и всички драскаха нещо по стените. Аз също извадих монета и написах името на жена си. И тогава се започна. Появи се полиция. Оказа се, че това е забранено, но за посегателство върху Колизеума бях задържан само аз. Тотално се побърках, а полицаите се смееха на реакциите ми, докато попълваха рапорта. Веднага историята се появи във всички медии. Имаше версии, че това не съм бил аз, че съм бил в същото време на друго място. Няма да кажа кой ги лансира", призна в интервю през 2017 г. Благой Георгиев.

 

Keep Yourself Positive из сомтинг биг

Публикувахте от Никола Кирилов в Четвъртък, 24 юни 2021 г.