Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи коментар относно кандидат-купувача на Левски Джоузеф Диксън. Както е известно, британецът е приближен на бившия капитан на "белите" Благой Георгиев и дори обяви, че ако поеме управлението на клуба от "Герена", ще иска Джизъса да заеме ръководна роля при "сините". 

"Като малък четох книгата "Барон Мюнхаузен". Това в Левски ми прилича на някаква фантасмагория, няма връзка с действителността. Такива безумни идеи и такива хора, дето изсипват милиони, защото Левски бил страшна марка, ЦСКА ще прави стадион в Борисовата градина, Берое и скъпия ток... Явно идва времето, в което всеки ще си плати за гяволъка", коментира Стефанов след контролата на Славия срещу Марек (Дупница), спечелена от тима му с 3:0. 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Берое е падал, ставал, свикнали са. За Левски е по-кофти, но така е като разчиташ само на чужда помощ и не правиш нищо. Батков се мъчеше, Томето Лафчис също, тогава бяха истински нещата в Левски. През другото време - щракане с пръсти и харчене на пари. Иска ми се да се спасят, ама как ще се случат такива неща... 

Диксън, Миксън... Наско Сираков е като удавник за сламка, търси вариант, но е опитен човек. Като погледнеш Диксън и Благо, двамата са някъде около 1.40, говорим за 200-300 милиона, недейте. Русата Златка е по-богата от двамата взети заедно", добави Венци Стефанов.

С Ферари под наем не става, искат се действия

"От футболистите на Славия мога да изисквам само да се подготвят добре и стартът на сезона да бъде по-успешен от миналогодишния. Не желая фалит нито на Берое, нито на Левски. Всяко нещо обаче си има своя край. Някои хора живееха в паралелен свят. Смятаха, че вечно ще имат "рога на изобилието". Не мислеха за бъдещето, не знам как са си правили сметките. С толкова пари и такива резултати, явно нещата са били трагични", каза още членът на Изпълкома на БФС.