ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Бившата футболна половинка Златка Райкова взриви мрежата, давайки отговори на горещи въпроси в Instagram. Русата Златка разкри пред последователите си колко сантиметра е гръдната ѝ обиколка. Плеймейтката сподели, че става въпрос за 92 сантиметра, а освен това разказа как след раздялата с Благой Георгиев се е събрала с настоящата ѝ половинка и бивш тенисист Карен Хачатрян.

„Нас ни запозна общ приятел, който много настояваше и общо взето според мен и Карен му е угодил да се запознае с мен, аз също. И така малко насила се запознахме, но ако питате дали веднага се случиха нещата - да, абсолютно веднага. Много се харесахме първо като хора, много си паснахме, много си говорехме. И второ, че визията не е на последно място – и там също много се харесахме”, разкри блондинката в отговор на въпрос от пръв поглед ли е любовта им с арменеца. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Двамата вече били коментирали името на бебето, което очакват. „Имаме различни виждания, но пък аз с най-голямо удоволствие ще се съобразя с това той какво харесва повече, въпреки че той казва, че той ще се съобрази с мен. В крайна сметка ще разберем в началото на лятото”, отговори Райкова, която вече има едно дете от Благой Георгиев.

Русата Златка очаквала изненада от Карен изненада за Коледа, но не и да ѝ подари баровския джип, стана ясно още от отговорите ѝ на въпроси на феновете.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК