ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Тенис легендата Борис Бекер направи интересно разкритие за периода си в затвора, където лежа за финансови престъпления.

Германецът говори пред журналисти на премиерата на документален филм на фестивала Берлинаре и благодари публично на сръбската тенис звезда Новак Джокович, на когото преди бе треньор, за подкрепата в най-трудните моменти.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

"Новак Джокович стана член на семейството ми. Знаете, че имахме професионални отношения в продължение на много години и се разделихме през 2016 г. Но винаги сме били близки и особено по времето, прекарано в затвора – докато бях вътре, Новак ме подкрепяше, подкрепяше семейството ми. Започнах да плача, когато той спечели "Уимбълдън", каза Бекер на пресконференцията.

В същото време Бекер бе атакуван от бившата си съпруга Шарлили Керсенберг, която го определи като "истински дявол".

"Борис може да бъде много обаятелен и любвеобилен, когато поиска, но също така може и безпроблемно да наранява с думите си. Истински дявол", твърди дамата пред "Билд".

"Дори затворът не успя да направи от Борис по-добър човек. Борис живее в свой собствен свят, в който всичко се върти само около Борис Бекер. Не съм му аз виновна, че влезе в затвора. Той сам срина репутацията си. Борис не го интересува как се справяме ние."

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК