Германската тенис легенда Борис Бекер си навлече много неприятели в затвора само две седмици, след като се озова зад решетките за финансови престъпления. Бекер е в едно от най-строго охраняваните места в Англия, но според германския вестник „Билд“ прави каквото си иска с надзирателите.

Легендарният тенисист натискал бутона за спешни случаи за щяло и нещяло. Той се оплаквал, че има страх от затворени пространства и когато някой си позволи да затвори килията му, той моментално искал тя да бъде отваряна.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Предупредихме го, че не е в хотел, но той не се съобрази с нас. Не спира да натиска бутона и това е", оплакаха се надзиратели, които доскоро се справяха с някои от най-закоравелите затворници на Острова.

Освен сред униформените, Бекер предизвиквал злобни погледи и сред останалите затворници, тъй като често получавал достъп до телефона и прекарвал доста време в разговори.

Очаква се съвсем скоро Бекер да бъде преместен в затвор с много по-лек режим, а има възможност да бъде депортиран в Германия, където дори може да бъде пуснат под пробация. 

Бекер живее в Лондон от 2012 г., но не е кандидатствал за гражданство, а според законите във Великобритания чуждестранни граждани биват депортирани в родините си „при първа възможност“. Според законите, Бекер може да бъде пратен в Германия през ноември.