Живата тенис легенда Рафаел Надал може да обяви отказването си от тениса на специална пресконференция довечера.

Това твърди "Радио Монте Карло" и допълва, че Краля на клея е помолил организаторите на "Ролан Гарос" да му осигурят среща с медиите, независимо това дали ще спечели или загуби финала срещу норвежеца Каспер Рууд (16:00 часа).

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

36-годишният испанец вече потвърди за проблеми със стъпалото на крака и е възможно те да са в основата на важното съобщение, което иска да обяви пред целия свят. Слуховете за това, че Надал се готви да спре с тениса се подсилват от новината, че в Париж се очаква да пристигне един от най-великите в тениса Роджър Федерер.

В същото време един от близките до Рафаел Надал ПР експерт - Бенито Перес-Барбадило обяви, че няма искане за допълнителна среща с медиите и слуховете за това са фалшиви новини.

Това не попречи на феновете на Надал да коментират с притеснение, че Перес-Барбадило просто опитва да успокои обстановката преди финала на "Ролан Гарос" и очакват лошите новини.

Ако победи тази вечер, Надал ще спечели 22-ата си титла от Големия шлем, докато големите му опоненти Новак Джокович и Роджър Федерер са с по 20.